hejhej

hejhej, nu är de äntligen helg folket!!! eller de var de redan igår men ja ha inte haft nån dator tills idag...
Ååh igår vann ÄNTILGEN ERIIIIK IDOOOOL... jag älskar han <3333

faaaan va bra..

naae, de va ett snabbt inlägg, kommer in i morron om ja ha tid förstås =) hehehe

god helg folket =) <33


MITT TAL!!!

här är mitt tal som jag jar hållt... 

 

                    EN PERSON SOM BERÖR

Min kusin Vicky från Gävle berör mig..
Hon är min bästa kusin man kan ha sen jag var liten..
vi har många minnen tillsammans och många roliga dagar både från Gävle och Gällivare…

Hon berör mig på hennes sätt genom hennes positiva och glada sätt. Hon är ALLTID, omtänksam och positiv. Vicky gör så att ingen människa behöver vara ledsen eller ensam..
INGEN kan vara som Vicky är, det finns bara en sån och de är hon och kommer alltid att vara så..

Hon har alltid sett upp för mig och min syster Sofia.. vi fick alltid vara hos henne när hon bodde här uppe i Gällivare och hon tog alltid hand om oss när vi var små och våra föräldrar åkte bort.. Då fick vi alltid vara hos henne.

Sen när hon träffade sin sambo Daniel och hon flyttade till Gävle blev det tomt utan henne, jag saknar henne jätte mycket tills dom kommer upp igen. Sen när dom åker igen saknar man dom lika mycket igen.

Nästa gång dom skulle komma upp igen hade dom fått barn! Sin älskade Wilmer dom hade fått.. Min bästa lillkusin som man kan ha och aldrig nästan kan vara utan, men jag måste ju det när dom far hem igen.. Han är så gullig, söt och världens goaste Wilmer. Man vill aldrig vara utan honom. Varken Vicky, Daniel och Wilmer vill man bara inte vara utan, det går bara inte..

Nu har hon barn och familj och bor fortfarande i Gävle, men hon är och kommer ALLTID vara den bästa, söta och underbaraste Vicky..

 

                                         JAG ÄLSKAR ER <33





ååh här är huvudpersonerna...

älskar er <33333


DAGENS LÅT

dagens låt får väl då vara

Lady Gaga- Bad Romance =)

Lyssna på denna låt.. jävligt bra är den....


gomorron

gomorron alla!!

jag kan börja med att säga att igår var jag tvungen att fara på akuten, de blödde as mycke från örat.. så dom fick kolla på det...
dom kom fram till att jag hade nått slags sår som hade gått upp så att de hade börjat blöda, å så hade ja nå slags öroninflamation.. så nu ska ja ha nå droppar med pencelin i 10 dar sen ska ja se hur de är...

menmen, nu ska jag gå å kolla vidare på TV:n..
vi får höras =)

pusspuss tingling <33

gokväll

gokväll folket =)
sitter framför TV:n  å kollar S.O.S GUTE, de finns inget annat å se =/  menmen...

idag har jag varit å ridit islandhästar i Sakkajärvi, de var hur kul som helst, ska nog börja där ute å rida islandshäst=)

nånåå, ska fortsätta kolla TV.. får höras folket!!

ha de bra, pusspuss <333

  DEN UNDERBARASTE HÄST JAG HAR RIDIT.. 
Térna <3333 


Besöket..

Idag var de dax för att gå och kolla mitt öra som jag ha haft ont i nu i 3 dar.. Jag ringer dit på morgonen, efter det så ringde dom upp mej så jag får komma dit kvart över 10...
Jaa, jag kommer till vårdcentralen, anmäler mej att ja kommit dit å massa å dom säger att jag ska gå till väntrummet å sitta där å vänta..
De börja med att läkaren kommer typ 20 minuter sent, å är jag få komma ín så ser jag att de är värsta n"gern som jag ska ha =/
jaa, han kollar mitt öra åså, och så säger han "ditt öra ser jätte fint ut, jag kan inte se nått eller känna nått.. eller vänta det är nån liten knöl bakom örat".. Jag fattar ingenting men säger, " Jag kom väl hit för att jag har ont i örat"?? jojoo sa han..
Jaa, han skickade mej till nått labb där dom skulle ta blodprov å se om jag hade nå infektion eller nått likande.. Jaa, de var rätt!! Jag hade nån liten infektion eller va hon sa.. å kollade mej i örat å sa, "Men herregud lilla vän, du börjar ju få öroninflamation"..
Jag sa bara "Jaa, jag vet, för igår var jag hos skolsköterskan å hon sa att de var rött å torrt å sårit i örat"..
Jag går tillbaka till den där läkaren, han skriver ut medecin, eller rättare sagt inte den medecin jag skulle ha.. Han skrev ut nån medcin för värk av muskler, leder och huvudvärk :/.. Men det visste inte jag förän jag kom till fjällnäs till ante å dom. Det var Inger, hans mamma som sa att de var de..
Så jag å Inger kanske sk i morron till nån "RIKTIG" Läkare så dom får kolla å kanske ge rätt medecin!!

Asså det går inte att gå till vårdcentralen här uppe, dom säger feel å dom ger jävla feeeel medecin åt en!!! hojja

gomorron

Gomorron allesammans, ny dag! nya möjligheter!! är trött som faan vill bara gå hem å SOVAA och bara tare lungt..
sitter i skolan å gör min uppsats som ska vara inne idag =/ de är mycket som ska vara inne idag, så får skriva mycke..
idag kvart över 10 ska ja till läkaren, ringde till vårdcentralen i morse så ja fick en tid ganska snabbt, för hon jag pratade med tyckte att jag INTE skulle vänta å skjuta upp på de, för när jag har haft ont nu i örat i 3 dar, så då får ja komma dit så får jag se vad dom säger..
Idag har jag å petra valt "Julgottis" så då får vi baka lite julgodis.. mumsmums =)


Tingling <33

(Y)

sitter här uppe på fjällnäs hos Ante.. har ätit hära, de var super gott, vi åt karrékotletter å potatisgratäng (Y) å en skit good vitlökssås =)
Vi lyssnar på värsta julmusiken, vilken underbar julkänsla man ha börja få...

naae nu ska ja gå å lyssna vidare å käka efterrätten som är nått me blåbär fick ja bara veta :) mumsmums..


ha de bra... /// johanna sjöström

skolan

Gomorron allesammans, nu sitter man här i skolan å gör inte ett piss, ja å petra, (whytellmewhy) kom hit halv 10, men vi började halv 9 :) men vi var inte sena för petra följde me mej till skolsköterskan, för ja ha fått as ont i örat å de gör ännu as ont =/
menmen, om de inte går över sa hon till i morron så ska ja ringa till vårdcentralen å boka tid så att dom får kolla örat..

å vet ni va ja kom på i morse när ja vaknade upp å kollade ut, att de var ÄNTILGEN 1:a december å bara 23 dar kvar till julafton, å bara 15 dar kvar tills ja fyller år =) heheh...
är man inte smart som kommer på sånt??



naae, nu ska man försöka göra nå nytta på den här datan..


ha de bra..
pözzpözz =)

RSS 2.0